Dijital Bayilik

Dijital Bayilik

           BAYİ OLMAK ARTIK ÇOK KOLAY

(  İstanbul Artık Yanıbaşınızda  )

 

BAĞLANTI YOK – TAHAHÜT YOK 

TELEFONDA SAATLERCE PAZARLIK YOK 

ATÖLYEYİ BIRAKIP MALZEME ALMAYA GİTMEK YOK 

           

NASILMI                                                                            

1.           Bu web sitesi, 10 bin TL altı alımlar da, İmalatçılar, Mimarlar, Marangozlar, Mutfakçılar, Dekorasyoncular ve Ev Kullanıcıları için en iyi markalara en uygun fiyatlarla ulaşması amacıyla oluşturulmuştur.   Ne aradıgını bilenlerin en uygun fiyata ürün bulabilecekleri bir portaldır. En iyi fiyatı nasıl mı veriyoruz. Bu portal ile maliyetlerimizi düşürdük ve daha fazla insana hizmet ediyoruz. Daha fazla satıyor ve kar oranını düşürdüğümüz halde yine para kazanıyoruz.Eskiden birimden kazanırken artık sürümden kazanıyoruz. Bu konuda desteklerinizi bekliyor ve sessiz satışa sizde dahil olun istiyoruz. 

2.           10 Bin TL ile 25 Bin TL toplu alımlarınızda bizimle iletişime geçebilirsiniz.  Bu baremdeki alımlarınız için fiyat çalışacağız ve karımızdan fedakarlık edeceğiz.          

3.           25 Bin TL ÜSTÜ toplu alımlarınızda bizimle / temsilcinizle iletişime geçebilirsiniz. Bu baremdeki alımlarınız için FABRİKALARLA birlikte fiyat çalışacağız ve size, en iyi fiyatı vereceğiz. Projeleriniz için birlikte çalışalım.                                                                             

4.           Kendinize ve  müşterinize Web-den alın. Puan biriktirin. Sonraki alışverişlerinizde harcayın. Müşteriniz için yapacağınız alışverişte parapuan kazanın.                                           

5.           Müşterinizden yapacağınız KREDİ KARTI tahsilatı ile  bizden mal alın. Müşterinizin kredi kartı yeterli. Oluşturduğunuz sepetin ödeme linkini müşterinize gönderin yada kart bilgilerini girip müşterinin telefonuna gelen şifreyi ödeme ekranına girin. Bu kadarda basit.                                                                    

6.           Web sitemizde spot veya markalı malda günlük kampanyalar düzenliyoruz.  Spot Listemiz de elinizin altında dursun. Ne zaman lazım olacağı belli olmaz.

7.           Dijital üyeliğimiz çok basit. Tek yapmanız gereken üye linki talep etmeniz. Size gönderdiğimiz linkte gerekli bilgileri doldurmanız yeterli.  Artık sizde dijital bayimizsiniz. Whatsapp Başvurusu;  https://wa.me/902167482609                   

6.           Web de yayınladığımız Fiyatlara KDV Dahildir. PDF ve diğer kataloglarımızda ise KDV hariç fiyatlar yer alır.     

                                                                        

PDF -  KATALOĞU KULLANIRKEN

                                                      

Size yepyeni bir PDF Dijital Katalog deneyimi sunuyoruz. Kataloğumuzdaki tüm resimler ve web linkler etkileşimlidir. Resimlerin üstüne bastığınızda ilgili ürünün WEB Sayfasına ulaşırsınız. Dilerseniz sepetinize ekleyerek alışveriş yapabilirsiniz.

Kağıt çıktı aldıysanız OR Kodu okutarak da ilgili ürünün WEB sayfasına ulaşırsınız. Dilerseniz sepetinize ekleyerek alışverişinize devam edebilirsiniz.                              

Katalog da yer kısıtı olduğu için; özellikle geniş varyantı olan, yani renk veya boy çeşidi çok olan ürünlerin sadece 6 kalemine yer verdik.       Diğer kalemlerini görmek için resimi tıklayın. Ürünün web sayfasına ulaşın. Hem detaylı açıklamaları okuyun hemde diğer renk ve/veya boy çeşitlerini görün.

Whatsapp İletişim                  https://wa.me/902167482609

Mail İletişim                           [email protected] 

Bizimle iletişimde kalın

 

Etiketler: dijital bayilik,bayilik,hırdavat bayilik,aksesuar bayilik,kapı donanımlarıimutfak donanımları
Temmuz 23, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR