Proje Yönetim Firmaları; Proje partneriniz olmaya hazırız. Çünkü projeleri biliyoruz. Kapı donanımları ve Mutfak Donanımlarıyla size hizmet vermek istiyoruz.

Proje Yönetim Firmaları; Proje partneriniz olmaya hazırız. Çünkü projeleri biliyoruz.  Kapı donanımları ve Mutfak Donanımlarıyla size hizmet vermek istiyoruz.

PROJE PARTNERİNİZ OLMAYA HAZIRIZ. ÇÜNKÜ PROJEYİ BİLİYORUZ

Temsil ettiğimiz markalar, birçok büyük projede kullanılmaktadır. Gerek kapı donanımları ( Kapı kolu, kilit, barel, menteşe, sürgü kapı sistemler ) gerekse Mutfak donanımları ( kiler sistemleri, menteşe,ray, sürme cam ve dolap kapakları ) ile taahhütlerinize uygun ürün tedarik edebiliriz. Fabrikalardan en iyi fiyatı almanız için elimizden geleni yaparız.

Otel, AVM, hastane, ofis, restoran, konferans salonu, rezidans gibi birçok ulusal ve uluslararası projelerinize uzman desteği vererek çözüm ortağınız olmak istiyoruz. Bu alanlarda iş yapan “proje yönetim şirketlerine” sürekli ve sürdürülebilir hizmet verebilmek için gerekli vizyona sahibiz. Çünkü projeyi biliyoruz.

Projeleri tanıyoruz

  • Projeler; Belirli sürelidir. Bütçesi bellidir. Tek seferliktir. Her proje kendine özgüdür. Fiyatların bu duruma göre belirlendiğini biliyoruz.  Bizde size iyi hizmet verebilmek için ‘projeye özel fiyat’ çalışıyoruz.
  • İnşaat aktivitesinde; mimari donanımlar inşaat süresinin genelde kabası bittiğinde planlamaya alınır. Bu süre de genelde inşaat süresinin yarı dönemine denk gelir. Örneğin 2 yıllık bir projede mimari donanımların planlama ve uygulaması birinci yılın sonunda başlar. Haliyle projenin başlangıcından sonraki her aşamanın titizlikle takip edilmesi ve mimari donanımların ihalesinde hazırlıklı olunması uzun soluklu takip gerektirir.  Projelerin takip gerektirdiğini bildiğimiz için, dilerseniz projeyi sizinle birlikte takip ediyoruz. Ürünlerimizde ve temsil ettiğimiz markalarda termin sorunu yaşamamanız için, işlerimizi, fabrikalarla sürekli iletişim halinde kalarak çözüyoruz

Dijital kataloğumuzu indirin. Temsil ettiğimiz markaları ve ürünleri yakından görün.

( PDF Kataloğ için resime tıklayın )

 

 

 

Etiketler: Proje,Proje Partneri, İnşaat Projeleri, İnşaat Malzemeleri, Proje yönetim
Ekim 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR