Hizmet Politikamız

Hizmet Politikamız

Hakkımızda I Hizmet Politikamız I  projefiyat.com

KARGO HİZMETİ

Her ürünümüzün altında sevkiyat çıkış noktası yazmaktadır. Sevk çıkış noktası genelde üreticilerin fabrika depolarıdır. İstisnayi durumlarda tedarikçiden sevkiyat olabilmektedir. Müşterilerimiz dilerlerse fabrika veya tedarikçi deposundan direkt alabilirler.

Kargo Ücretleri

Ürünlerin üzerinde kargonun ücretli veya ücretsiz olduğu yazmaktadır.

Ücretli Kargo Fiyatlaması

500 TL Altı Alımlarda                         :   24,9 TL

500 TL - 1.000 TL Arası Alımlarda     : 14,90 TL 

1.000 TL - 1.500 TL Arası Alımlarda  :  9,90 TL 

1.500 TL ÜSTÜ Alımlarda                  :   Kargo Bedava

1.500 TL ve Üstü Alımlarda içeriğe bakılmaksızın kargo ücretsizdir.

KAPIDA ÖDEME

Kapıda ödeme hizmetimiz 100 TL altı alımlarda sadece yeni müşteride belli ürünlerde bir defaya mahsusu sunduğumuz bir hizmettir.  Poşet kargo ile gönderimi kapsar.

Kapıda ödeme hizmeti için kargonun aldığı işlem komisyonu müşteriye aittir. Bu tutar kademeli olup 20 TL ye kadar çıkabilmektedir.

TAKSİT ŞEÇENEĞİ

Sistemdeki tüm fiyatlamalar tek çekim veya nakit fiyata göre fiyatlanmış olup taksitli alımlarda bankalara ödenen komisyonlar sepet tutarına ilave edilir.

CANLI DESTEK

Gerek web sitesinde gerekse whatsapp uygulaması ile müşterilerimize canlı destek sağlanmaktadır.  İşimizi mağazadan dijital ortama taşırken ana amacımız gereksiz giderleri ortadan kaldırmak ve bunu rekabetçi fiyat olarak size yansıtmaktı. Bu politikaya uyumlu olarak gerek canlı destek gerekse watsapp destek hizmetleri satış işin değil servis hizmetleri içindir. Tüm satış faaliyetlerimize web portalımızdan ulaşabilirsiniz.

İADE KOŞULLARI

Web sitemiz ağırlığı teknik ürünlerden oluşur. B2B şeklinde olup, öncelikle mimar, marangoz vb - profosyonel müşterilere hizmet vermektedir.  Meslek mensuplarının, proje ve toplu işlerine ürün tedariği sağlıyoruz. Fiyatlama ve iade koşullarımızda bu amaca göre oluşturulmuştur.  Ayıplı ürünler garanti kapsamında değerlendirilir ve birebir değişimi yapılır. İadesi çok özel şartlara tabidir.

 Perakende müşterilerimizin de mimar ve marangozlarla ilişkili alım yapmalarını öneriyoruz. Yada N11 gibi pazaryeri mağazalarımızdan alışveriş yapmalarını tavsiye ediyoruz. Perakende mağazalarımızdaki fiyatlama ve iade koşulları farklılık göstermektedir.  İadesi ve değişimi daha kolaydır.

Web sitemizden oluşturacağınız İade talepleriniz için web üzerinden başvuru yapıp onay bilgisi almanız gereklidir. N11 vb pazaryerlerinden aldığınız ürünler için ilgili pazaryerinin kuralları geçerlidir.

 

Etiketler: kargo,sevk,teslimat
Ocak 06, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR